Activiteiten Noord Holland

Activiteiten Noord Holland

Een te gekke en onvergetelijke activiteit organiseren is lastig, iedereen binnen de groep of het bedrijf wil iets anders. Je wilt niet uren in de bus zitten om naar een activiteit te rijden, dus ben je op zoek naar activiteiten Noord Holland!

Ben je op zoek naar een nieuwe activiteit waarvan iedereen enthousiast wordt en actief mee wil doen? Kijk eens naar strand activiteiten Noord Holland.

Op het strand en in zee zijn heel veel te gekke activiteiten te doen. Of je nu het water in wilt met een wetsuit, of liever op het droge blijft, wij worden voor een onvergetelijke tijd op het strand aan zee.

Noord Holland heeft het mooiste strand van Nederland, maak er gebruik van! Zit je met jouw bedrijf vaak binnen en zitten mensen veel achter het bureau? Ga er op uit en stap het strand op! Trek de schoenen uit en voel het zand tussen de tenen.  Laat 4Beach Events, activiteiten Noord Holland, een activiteit organiseren waaraan iedereen nog maanden terug denkt. 

Een aantal voorbeelden van activiteiten in Noord Holland zijn:

Zien we jullie snel op het strand?

Zitten er een activiteiten tussen die jullie aanspreken? En wil je graag een toffe dag op het strand van Castricum organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen samen met jullie de perfecte stranddag voor jullie groepsuitje organiseren! 
Zijn er speciale wensen of hebben jullie een andere activiteit in gedachten? Alles kan geregeld worden en wij helpen jullie graag!

Eindelijk dat groepsuitje op het strand

Er is niets mooiers dan een dag doorbrengen op het strand! Toch komen mensen tegenwoordig te weinig op het strand. Druk druk druk, veel verplichtingen en tot laat aan het werk. Zorg er daarom voor dat jouw werknemers het fijn hebben tijdens de teambuilding of het bedrijfsuitje. 
Noord Holland heeft zo veel prachtig strand waar we heerlijke activiteiten op kunnen organiseren, wordt het niet eens tijd om even flink actief bezig te zijn? En het team weer team te laten zijn? De schoenen gooien we in de hoek en op de blote voeten gaan we aan de slag met de powerkites, of we springen allemaal in een wetsuit en gaan de Noordzee in om een stukje te Suppen tijdens onze activiteiten Noord Holland!
Deze topdag sluiten we af met de voeten in het zand tijdens een heerlijke barbecue met een biertje in de hand.

Activiteiten Noord Holland

4BeachEvents heeft een groot watersportcentrum welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, kleedkamers met warme douches. En een heerlijke vibe zorgen er voor dat jullie een zorgeloze onvergetelijke dag op het strand hebben. 

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, klik hier voor meer informatie over onze locatie. Slechts 20 minuten van Amsterdam, Alkmaar en Haarlem.
Een ruime parkeergelegenheid in de duinen zorgt er voor dat je al ontspannen begint aan de dag op het strand!