Bedrijfsuitje Noord Holland

Bedrijfsuitje Noord Holland

Een onvergetelijk bedrijfsuitje Noord Holland organiseren we op het mooiste strand van Noord Holland! Iedereen op zijn blote voeten in het zand of zelfs in een wetsuit tijdens het Suppen of Brandingraften. Bij 4Beach Events zit je helemaal goed voor jullie unieke beleving op het strand. Onze sportieve activiteiten maken het een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten.
Samen plannen we een dag naar jullie wensen om er een evenement van te maken wat geen werknemer snel zal vergeten! Hebben jullie zelf al ideeën voor de  activiteiten? In overleg combineren we de mooiste activiteiten voor jullie bedrijfsuitje Noord Holland. 

Hieronder een aantal bedrijfsuitje ideeën:

Heb je een ander bedrijfsuitje in gedachten? Of wil je activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

programma vrijgezellenfeest noord holland

Uw bedrijfsuitje noord holland bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met het vrijgezellenfeest. 

De ene helft van jullie team begint met Powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het Surfen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen!

Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 

* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met jullie bedrijfsuitje Noord Holland?

De locatie van jullie bedrijfsuitje Noord Holland bij 4BeachEvents

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at Sea welke van alle gemakken voorzien is zoals kleedruimtes, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, klik hier voor meer informatie over onze locatie. Slechts 20 minuten van Amsterdam.

locatie vrijgezellenfeest noord holland
bedrijfsuitje noord holland

Een bedrijfsuitje Noord Holland organiseren

Het blijft een flinke zoektocht, elk jaar wil je weer een vernieuwend bedrijfsuitje organiseren, en er voor zorgen dat er nog maanden over wordt gesproken in de kantine. 
Hiervoor spring je achter de computer en start google op, maar zo veel keus en zo veel vage partijen. Wat is goed en waar draait het nu echt even om jullie en vooral het team? 

Stel jezelf eerst de vraag, hoe maak ik het bedrijfsuitje onvergetelijk? En hoe zorgen we er voor dat er elke meeting teruggedacht zal worden aan die ene dag op het strand? 

Bijna iedereen heeft het; zodra je naar het strand mag/gaat wordt je vrolijk en heb je vrij en lekker gevoel! Schoenen uit en genieten van het moois wat Nederland te bieden heeft: De Noord Hollandse Noordzeekust. 

Kies bij jullie bedrijfsuitje Noord Holland voor een van de te gekke activiteiten op het mooiste strand van Noord Holland, Castricum aan Zee. 
Zeer makkelijk te bereiken en voldoende (betaalbare) parkeergelegenheid, om zonder stress aan de dag te beginnen!

Centraal gelegen, dicht bij Amsterdam, Alkmaar en Haarlem, Castricum aan Zee is makkelijk bereikbaar met de auto. 
Bij een bedrijfsuitje Noord Holland wil je er voor zorgen dat iedereen een leuke dag heeft, wij organiseren de activiteiten dan ook zo dat iedereen het naar zijn zin heeft. 

Bij ons kun je kiezen uit veel verschillende activiteiten zodat er voor jullie hele groep een passende activiteit tussen zit. 
Wij staan klaar om jullie een passend voorstel te doen en gaan graag met jullie het strand op of de zee in!