Vragen? Bel ons op 0642305561 of email info@4beachevents.nl

Bedrijfsuitje

Op het strand en in zee

sportief bedrijfsuitje bij 4Beach Events in Castricum

Een actief bedrijfsuitje organiseren op het strand van Castricum? Bij 4Beach Events boek je makkelijk een origineel en sportief bedrijfsuitje. 4Beach Events organiseert al jaren de leukste bedrijfsuitjes in Noord-Holland. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij stellen een programma samen waarin iedereen een onvergetelijke dag beleefd. 

Een enkele activiteit, een dagdeel of een gehele dag is allemaal mogelijk. Sportief bedrijfsuitje met of zonder lunch en/of diner? Alles kan geregeld worden bij 4Beach Events. Wanneer je bij ons een activiteit boekt, kan er gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, kleedkamers en loungeruimte. Het bedrijfsuitje afsluiten met een hapje en een drankje is natuurlijk ook mogelijk. 
Een aantal ideeën voor uw bedrijfsuitje zijn:

Video afspelen

Heb je een ander bedrijfsuitje in gedachten? Of wil je activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

Uw bedrijfsuitje bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur starten we het uitje met een ontvangst bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten van het bedrijfsuitje. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen! Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 

* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met uw activiteiten?

De locatie van uw bedrijfsuitje bij 4Beachevents

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum welke van alle gemakken is voorzien, sanitaire voorzieningen, loungeruimte en natuurlijk een ontspannen sfeer.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, op slechts 20 minuten van Amsterdam.

gave bedrijfsuitjes afsluiten met een lekker diner op het strand

We ontvangen jullie graag bij ons watersportcentrum op het strand van Castricum aan Zee. 
Willen jullie de dag afsluiten met een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk bij ons. 

Voor jullie aan tafel gaan kun je natuurlijk even douchen en gebruik maken van onze kleedruimtes. 

Sluit Menu