Bedrijfsuitje

Aan zee

Bedrijfsuitje op het strand van noord holland

Een actief bedrijfsuitje organiseren op het strand van Castricum, Noord-Holland? Bij 4Beach Events boek je makkelijk een origineel en sportief bedrijfsuitje. 4Beach Events organiseert al jaren de leukste bedrijfsuitjes in Noord-Holland. Er zijn zo veel mogelijkheden! 

Wij stellen een programma samen waarin iedereen een onvergetelijke dag beleefd. Een enkele activiteit, een dagdeel of een gehele dag. Een sportief bedrijfsuitje met of zonder lunch en/of diner? Alles kan geregeld worden bij 4Beach Events. 

Wanneer jullie bij ons een activiteit boeken, kan er gratis gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, loungeruimte en de kantine. Daarnaast kunnen jullie natuurlijk een lunch, diner of borrel boeken bij ons! 

Een aantal ideeën voor jullie bedrijfsuitje zijn:

Heb jullie een ander bedrijfsuitje in gedachten? Of wil jullie activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen maken we er een onvergetelijke dag op het strand van Noord Holland van!

voorbeeldprogramma bedrijfsuitje noord holland

Uw bedrijfsuitje bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur starten we het uitje met een ontvangst bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten van het bedrijfsuitje.

De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit. Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten.

* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met jullie activiteiten?

De locatie van uw bedrijfsuitje Noord Holland bij 4Beach Events

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at Sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer.

Makkelijk te bereiken via de A9 vanuit Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats in de duinen. 

Van hieruit loop je gemakkelijk het strand op en vind je ons na ongeveer 150 meter al! Zien we je snel voor een kennismaking?

Bedrijfsuitje noord holland