Vragen? Bel ons op 0642305561 of email info@4beachevents.nl

FAMILIE UITJE

Op het strand of in zee

FAMILIE UITJE OP HET STRAND BIJ 4WIND IN CASTRICUM

Een onvergetelijk familie uitje op het strand beleven? Wij organiseren de leukste familie uitjes in Noord Holland. Van powerkiten op het strand tot met zijn allen in een wetsuit SUPpen op de Noordzee. In overleg met jullie gaan we ervoor dat deze dag nog op veel verjaardagen ter sprake zal komen! 
We kunnen de activiteiten afstemmen voor ieder familielid, zo hebben we bijvoorbeeld vele maten powerkites en kan iedereen op zijn manier genieten van de activiteit. 

Een aantal familie uitjes ideeën zijn bijvoorbeeld:

Video afspelen

Heb je een ander familie uitje in gedachten? Of wil je activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijk familie uitje samen!

Uw familieuitje bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen! Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeen.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met uw familie uitje?

De locatie van uw familie uitje bij 4Beachevents

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum welke van alle gemakken is voorzien, sanitaire voorzieningen, loungeruimte en natuurlijk een ontspannen sfeer.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, op slechts 20 minuten van Amsterdam.

Sluit Menu