Vragen? Bel ons op 0642305561 of email info@4beachevents.nl

Familie uitje - SUPPEN

Van mooi vlak water tot flinke golven, SUPPEN met de familie kan bijna altijd!

Lekker golven pakken, stukken paddelen langs de noordzeekust om het eens van de andere kant te bekijken. Met de familie een challenge maken wie er als eerste die golf pakt of het snelste bij de boei is met zijn SUP-board!

Niet onbelangrijk, misschien wel de meest intensieve workout voor je lichaam, welke spier gebruik je niet, je core draait overuren vanwege het balanceren en je armen zijn na anderhalf uur een maatje groter! Niets is lekkerder dan even te gaan suppen en de zee in te duiken..
Wie van jouw familie zal zijn of haar haren droog houden? En wie van jouw familie ligt als eerst naast de sup? 

WAT IS SUPPEN? 
Van oorsprong is de sport in Hawaii ontstaan. Rond 1960 bedachten een aantal beachboys op Hawaï een goede manier om foto’s te kunnen maken van toeristen in het water; ze gingen op hun surfboards staan en gebruikten een lange peddel om zichzelf op het water voort te bewegen. Ook de surf-instructeurs gebruiken deze techniek om hun cursisten beter in de gaten te houden en instructies te kunnen geven.

Door je core spieren aan te spannen en je concentratie op de horizon te houden zul je zien dat het niet heel lang duurt voordat jij de hele kust af gaat of lekker de golven aan het trotseren bent.

suppen_familie_uitje_castricum
Groep: 6 tot 20
Duur: 1,5 uur
Inbegrepen: SUP, peddel, wetsuit en instructeur
Kosten: Vanaf €25,- per persoon

Andere ideeën voor je Familie uitje

Sluit Menu