Wie zijn wij? | 4BeachEvents

4Beach Events in Castricum aan zee

4BeachEvents is onderdeel van 4Wind Watersports en al jaren een begrip in watersport activiteiten langs de Nederlandse kust, als onderdeel van 4Wind Watersports organiseren wij sinds jaar en dag te gekke activiteiten op het strand en in het water.
Wat ooit begon als kitesurfschool groeide al snel uit tot een plek waar iedereen een te gekke en onvergetelijke dag ervaart! 

In 2012 kwamen Ronald en Sander met het idee een evenementenbureau te starten en dit met een kitesurfschool te combineren, wat begon als een idee groeide al snel uit tot een watersportcentrum op het strand van Castricum aan zee. 
Al jaren ontvangen we hier de meest uiteenlopende groepen, en verzorgen we voor vele bedrijven, families en teams een te gekke dag op het strand. 
De kitesurfschool heet 
4Wind Kitesurfles en in de afgelopen jaren zijn duizenden cursisten langs geweest om te leren kitesurfen!

Samen met een enthousiast team van gecertificeerde instructeurs zorgen wij er voor dat iedereen een onvergetelijke dag heeft op het strand of in zee! 

Waarom kiezen voor 4BeachEvents?

Meer informatie over een van onze activiteiten of een offerte aanvragen?

voorbeeldprogramma bedrijfsuitje noord holland

Uw uitje bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur starten we het uitje met een ontvangst bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten van het bedrijfsuitje. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit. Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 

* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met jullie activiteiten?

De locatie van uw uitje bij 4Beachevents

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at Sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk te bereiken via de A9 vanuit Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats in de duinen.

de mooiste activiteiten organiseren we op ons watersportcentrum