Partners

Partner pagina's

Ben je op zoek naar meer informatie over boardsporten, strandleven of kitesurfen? Neem dan eens een kijkje op een de volgende pagina’s:

extreme-sports.arenacampus.nl

cursus.favorietje.nl/

Heb jullie een ander bedrijfsuitje in gedachten? Of wil jullie activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

voorbeeldprogramma bedrijfsuitje noord holland

Uw bedrijfsuitje bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur starten we het uitje met een ontvangst bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten van het bedrijfsuitje. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit. Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 

* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met jullie activiteiten?

De locatie van uw bedrijfsuitje bij 4Beachevents

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at Sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk te bereiken via de A9 vanuit Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats in de duinen. 

de mooiste activiteiten organiseren we op ons watersportcentrum