PERSONEELsuitje

Aan zee

sportief personeelsuitje bij 4Beach Events in Castricum

Een actief personeelsuitje organiseren op het strand van Castricum? Bij 4Beach Events boek je makkelijk een origineel en sportief personeelsuitje. 4Beach Events organiseert al jaren de leukste personeelsuitjes in Noord-Holland, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij stellen een programma samen waarin iedereen een onvergetelijke dag beleefd. 

Dus een enkele activiteit, een dagdeel of een gehele dag met zelfs een overnachting is allemaal mogelijk. Een sportief personeelsuitje met of zonder lunch en/of diner? Dit alles kan geregeld worden bij 4Beach Events. 

Wanneer je bij ons een activiteit boekt, kun je natuurlijk gebruik maken van onze faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, douches en kleedkamers. Na een sportief personeelsuitje nog een diner op het strand of afsluiten met een drankje? Alles is mogelijk. 

Een aantal ideeën voor uw personeelsuitje zijn:

Heb je een ander personeelsuitje in gedachten? Of wil je activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

personeelsuitje programma

Uw personeelsuitje bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur starten we het uitje met een ontvangst bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten van het bedrijfsuitje. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen! Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 

* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met uw activiteiten?

De locatie van uw personeelsuitje bij 4Beachevents

4Wind heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, klik hier voor meer informatie over onze locatie. Slechts 20 minuten van Amsterdam.

personeelsuitje locatie