Strandactiviteiten

sportieve strandactiviteiten bij 4beach events in Castricum

De mooiste strandactiviteiten organiseren op het strand van Castricum? Bij 4Beach Events boeken jullie makkelijk originele strandactiviteiten en sportieve evenementen. Omdat 4Beach Events al jaren de leukste bedrijfsuitjes en strandactiviteiten in Noord Holland organiseert kunnen wij de mooiste activiteiten combineren.
De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij stellen een programma samen waarin iedereen een onvergetelijke dag op het strand beleefd. Een enkele strandactiviteit, een dagdeel of een gehele dag is allemaal mogelijk.

 
Sportieve strandactiviteiten met of zonder lunch en diner? Alles is mogelijk bij 4Beach Events. Wanneer jullie bij ons een activiteit boeken, kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, kleedkamers en douches. 

Een aantal van onze strandactiviteiten zijn:

Hebben jullie andere strandactiviteiten in gedachten? Of willen jullie activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

strandactiviteiten organiseren in noord-holland

een strandactiviteit bij 4Beach events, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit. Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor onvergetelijke strandactiviteiten op het strand?

De locatie van uw strandactiviteiten bij 4Beachevents

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at Sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk te bereiken via de A9 vanuit Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats in de duinen. 

strandactiviteiten organiseren op het strand