Vragen? Bel ons op 0642305561 of email info@4beachevents.nl

Strandactiviteiten

Op het strand maar ook in zee

sportieve strandactiviteiten bij 4beach events in Castricum

De mooiste strandactiviteiten organiseren op het strand van Castricum? Bij 4Beach Events boek je makkelijk originele strandactiviteiten en sportieve evenementen. Omdat 4Beach Events al jaren de leukste bedrijfsuitjes en strandactiviteiten in Noord Holland organiseert kunnen wij de mooiste activiteiten combineren.
De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij stellen een programma samen waarin iedereen een onvergetelijke dag op het strand beleefd. Een enkele strandactiviteit, een dagdeel of een gehele dag is allemaal mogelijk.
Sportieve strandactiviteiten met of zonder lunch en diner? Alles is mogelijk bij 4Beach Events. Wanneer je bij ons een activiteit boekt, kan er gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, kleedruimtes, warme douches en loungeruimte. 

Een aantal van onze strandactiviteiten zijn:

Video afspelen

Heb je andere strandactiviteiten in gedachten? Of wil je activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

een strandactiviteit bij 4Beach events, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen! Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeen

Klaar voor onvergetelijke strandactiviteiten op het strand?

De locatie van uw strandactiviteiten bij 4Beachevents

4Wind heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, warme douches, een loungeruimte en natuurlijk een ontspannen sfeer.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, klik hier voor meer informatie over onze locatie. Slechts 20 minuten van Amsterdam.

Sluit Menu