Strandactiviteit - Expeditie robinson

De gaafste proeven volbrengen tijdens een strandactiviteit Expeditie Robinson!

Een strandactiviteit waarbij het echt aan komt op teamwork? Kies dan voor Expeditie Robinson op het strand van Castricum aan Zee. 
Wie kent het niet? Een van de best bekeken en meest besproken televisieprogramma’s van de afgelopen jaren. En nu kun je het zelf ervaren met jouw eigen team! 
We verdelen de groep in teams, met jouw eigen team ga je proberen de proeven zo goed en zo snel mogelijk te doorlopen. Hier en daar wat overleg kan geen kwaad, samen sta je sterk en zonder hulp van je team gaan de proeven niet slagen.

Per proef legt de spelleider van 4Beach Events uit wat de bedoeling is en waar op te letten. Zodra elk team er klaar voor is starten we de tijd en mogen jullie alles geven. Bij de strandactiviteit Expeditie Robinson gaat het niet alleen maar om kracht, goed nadenken en logisch naar een spel kijken kan de oplossing bieden. 

Een aantal voorbeeldproeven zijn:

  • Vuur maken
  • A-frame lopen
  • Puzzel oplossen
  • Regengoot van Bamboe maken
    Of bijvoorbeeld;
  • Toren bouwen

Kortom een echt onvergetelijk bedrijfsuitje voor jong en oud.

Graag wat extra leiderschap in het spel brengen? Per proef kiezen we een teamleider die de leiding zal gaan nemen. Aan het eind van het spel bepalen we via een algemene eilandraad wie de beste leider is geweest tijdens het bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson
Expeditie Robinson tijdens een bedrijfsuitje
Groep: 10 tot 50
Duur: 1,5 – 2 uur
Inbegrepen: Materiaal en begeleiding
Kosten: Vanaf €29,95 per persoon
proeven spelen tijdens het expeditie robinson bedrijfsuitje

Andere strandactiviteit ideeën