Vragen? Bel ons op 0642305561 of email info@4beachevents.nl

Strandactiviteiten - Suppen

Van mooi vlak water tot flinke golven, SUPPEN kan bijna altijd!

Lekker golven pakken, stukken paddelen langs de noordzeekust om het eens van de andere kant te bekijken of lekker met een groep, familie of vrienden een challenge maken wie er als eerste die golf pakt of het snelste bij de boei is met zijn supboard!

Niet onbelangrijk, misschien wel de meest intensieve workout voor je lichaam, welke spier gebruik je niet, je core draait overuren vanwege het balanceren en je armen zijn na anderhalf uur een maatje groter!

Naast het kitesurfen en de kitesurflessen bieden wij ook het suppen en de suples aan. Niets lekkerders om even te gaan suppen en de zee in te duiken..

WAT IS SUPPEN? 
Van oorsprong is de sport in Hawaii ontstaan. Rond 1960 bedachten een aantal beachboys op Hawaï een goede manier om foto’s te kunnen maken van toeristen in het water; ze gingen op hun surfboards staan en gebruikten een lange peddel om zichzelf op het water voort te bewegen. Ook de surf-instructeurs gebruiken deze techniek om hun cursisten beter in de gaten te houden en instructies te kunnen geven.

Door je core spieren aan te spannen en je concentratie op de horizon te houden zul je zien dat het niet heel lang duurt voordat jij de hele kust af gaat of lekker de golven aan het trotseren bent.

strand_activiteit_suppen_noord-holland
suppen_strandactiviteit_castricum
Groep: 6 tot 20
Duur: 1,5 uur
Inbegrepen: SUP, peddel, wetsuit en instructeur
Kosten: Vanaf €25,- per persoon

Andere ideeën voor strandactiviteiten

Heb je een andere strandactiviteit in gedachten? Of wil je activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

Sluit Menu