Teambuilding

sportieve teambuilding uitjes op het strand bij 4Beach Events in Castricum

Zijn jullie op zoek naar de beste teambuilding uitjes op het strand? Dan zijn jullie bij 4Beach Events aan het juiste adres, sportief bezig zijn met het hele team en leuke buitenactiviteiten doen? Laat ons weten waar jullie naar op zoek zijn, en in overleg met jullie team stellen we de perfecte teambuilding uitjes samen.
Met onze spellen & clinics op het strand en in het water zijn er voor elk van jullie team leuke activiteiten te volgen!

Hieronder een aantal leuke teambuilding uitjes:

Hebben jullie een andere teambuilding activiteit in gedachten? Of willen jullie activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

programma teambuilding uitje

Uw teambuilding bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit. Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met jullie teamuitje?

De locatie van uw teambuilding bij 4Beachevents

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at Sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk te bereiken via de A9 vanuit Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats in de duinen. 

teambuilding op het strand van noord-holland