TEAMUITJE

TEAMUITJE OP HET STRAND BIJ 4WIND IN CASTRICUM

Een onvergetelijk teamuitje op het strand organiseren? Wij zorgen voor het leukste team uitje in Noord Holland. Van powerkiten op het strand tot met zijn allen in een wetsuit SUPpen op de Noordzee. In overleg met jullie zorgen we ervoor dat deze dag nog vele malen ter sprake zal komen! 
We kunnen de activiteiten zo afstemmen dat het hele team een leuke dag heeft, zo hebben we bijvoorbeeld vele maten powerkites en kan iedereen op zijn manier genieten van de activiteit. 

Een aantal teamuitje ideeën zijn bijvoorbeeld:

Heb je een ander teamuitje in gedachten? Of wil je activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

voorbeeldprogramma teamuitje

Uw TEAMuitje bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met de activiteiten. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen! Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeen.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met uw teamuitje?

De locatie van uw teamuitje bij 4Beachevents

4Wind heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, klik hier voor meer informatie over onze locatie. Slechts 20 minuten van Amsterdam.

locatie teamuitje