Vragen? Bel ons op 0642305561 of email info@4beachevents.nl

Vrijgezellenfeest Noord holland

Op het strand en in zee

VRIJGEZELLENFEEST NOORD HOLLAND, OP HET STRAND BIJ 4WIND IN CASTRICUM

Onvergetelijke vrijgezellenfeest activiteiten organiseren we op hét strand van Noord-Holland! Iedereen op zijn blote voeten in het zand of zelfs in het wetsuit tijdens het Brandingraften. Bij 4Beach Events zit je helemaal goed voor jullie onvergetelijke vrijgezellenfeest. Onze gave activiteiten maken het een dag om nooit meer te vergeten. 
Samen met jullie plannen we de dag naar wens om nog een laatste keer helemaal los te kunnen gaan als vrijgezel! Hebben jullie zelf al ideeën voor de vrijgezellenfeest activiteiten? In overleg combineren we de mooiste activiteiten. 

Hieronder een aantal vrijgezellenfeest ideeën op het strand van Noord-Holland:

Video afspelen

Heb je een ander vrijgezellenfeest in gedachten? Of wil je activiteiten combineren? We organiseren deze graag op het mooiste strand van Noord-Holland.

Uw vrijgezellenfeest bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met het vrijgezellenfeest. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit zodat je ook nog wat anders kunt proberen! Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met jullie vrijgezellenfeest?

De locatie van jullie vrijgezellenfeest bij 4Beachevents

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum welke van alle gemakken is voorzien, sanitaire voorzieningen, loungeruimte en natuurlijk een ontspannen sfeer.

Makkelijk bereikbaar
Makkelijk te bereiken, op slechts 20 minuten van Amsterdam.

Sluit Menu