Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest op het strand

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest op het strand organiseren we natuurlijk op het mooiste strand van Noord-Holland! Iedereen op zijn blote voeten in het zand of in een wetsuit tijdens het Suppen en Brandingraften! Bij 4Beach Events zitten jullie helemaal goed voor een unieke beleving op het strand. Onze sportieve activiteiten maken het vrijgezellenfeest een dag om nooit meer te vergeten.

Samen plannen we een dag naar jullie wensen om nog een laatste keer helemaal los te kunnen gaan als vrijgezel! Hebben jullie zelf al ideeën voor de  activiteiten? In overleg combineren we de mooiste activiteiten voor jullie vrijgezellenfeest op het strand.

Wij vinden het erg belangrijk om tijdens het organiseren van een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje ook zelf aanwezig te zijn op het strand. Dus bij ons boek je direct de activiteiten bij de uitvoerende partij. Steeds vaker denk je een gaaf vrijgezellenfeest te organiseren bij een partij, maar zij gaan op zoek naar een organisator voor jullie vrijgezellenfeest. Zo gaat jullie boeking van partij naar partij en weet niemand echt meer waar de boeking in eerste instantie om ging. 

Bij ons heb je altijd contact met Sander, en zullen we zelf ook altijd op het strand zijn om jullie vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken!

 Hieronder een aantal vrijgezellenfeest ideeën:

Hebben jullie een ander vrijgezellenfeest in gedachten? Of willen jullie activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

Vrijgezellenfeest organiseren op het strand

Een vrijgezellenfeest bij 4Beachevents Hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met het vrijgezellenfeest. 

De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit.

Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 

* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met jullie vrijgezellenfeest?

Vrijgezellenfeest op het strand

Komen jullie bij ons een te gek vrijgezellenfeest organiseren?

4Beach Events is onderdeel van 4Wind Watersports, en wij verzorgen al jaren onvergetelijke activiteiten voor verschillende groepen. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, een teambuilding of een familiedag. Wij helpen graag met onze gave activiteiten op het strand en in de zee. 
Zijn jullie er klaar voor? Tot snel op het strand van Castricum aan Zee.

Vrijgezellenfeest voor mannen

Een vrijgezellenfeest organiseren voor mannen kan soms best een uitdaging zijn, maar met de juiste activiteit is het voor de hele groep ene te gekke dag.
Is het de bedoeling dat jij een vrijgezellenfeest gaat organiseren voor een vriend die gaat trouwen? Dan wil je natuurlijk dat het aan niets ontbreekt en dat de vrijgezel optimaal kan genieten van de dag. Je zoekt een activiteit voor het vrijgezellenfeest waar iedereen veel lol in heeft.

Een gave activiteit voor het vrijgezellenfeest op het strand zou daar flink aan bij kunnen dragen, met de blote voeten in het zand of misschien een wetsuit aan en de Noordzee in duiken! 

Samen bedenken wij een te gek programma voor het vrijgezellenfeest, zodat je als organisator altijd voor blije gezichten zorgt. 
Vaak worden activiteiten als Brandingraften of kitesurfen gekozen als activiteit bij een vrijgezellenfeest voor mannen.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Wanneer je een vrijgezellenfeest voor vrouwen moet organiseren zijn er natuurlijk ook tal van opties, maar iets waar veel groepen erg enthousiast van worden zijn activiteiten op het strand of in zee. 

Zo kun je gaan Suppen (stand up paddle boarden), of speel proeven tijdens het Expeditie Robinson spel op het strand. Maar natuurlijk zijn jullie als vrijgezellenfeest voor vrouwen ook gewoon welkom om te komen brandingraften of powerkiten! Lekker actief een te gekke middag aan zee is waar we voor gaan. 

Wij helpen de organisator graag om er een onvergetelijke dag van te maken. Zien we jullie binnenkort op het strand? 

De locatie van jullie vrijgezellenfeest bij 4Beachevents

4Beach Events is onderdeel van 4Wind Watersports in Castricum en wij hebben een groot watersportcentrum welke van alle gemakken voorzien waaronder natuurlijk kleedruimtes en warme douches om je na afloop klaar te maken voor de avond.

Gemakkelijk te bereiken via de A9 vanuit Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats in de duinen.

vrijgezellenfeest op het strand