Vrijgezellenfeest

VRIJGEZELLENFEEST

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren we op het mooiste strand van Noord Holland! Iedereen op zijn blote voeten in het zand of zelfs in een wetsuit tijdens het Suppen. Bij 4Beach Events zitten jullie helemaal goed voor een unieke beleving op het strand. Onze sportieve activiteiten maken het een dag om nooit meer te vergeten.
Samen plannen we een dag naar jullie wensen om nog een laatste keer helemaal los te kunnen gaan als vrijgezel! Hebben jullie zelf al ideeën voor de  activiteiten? In overleg combineren we de mooiste activiteiten voor jullie vrijgezellenfeest op het strand.

Hieronder een aantal vrijgezellenfeest ideeën:

Hebben jullie een ander vrijgezellenfeest in gedachten? Of willen jullie activiteiten combineren? Neem contact met ons op en samen stellen we een onvergetelijke dag samen!

Vrijgezellenfeest organiseren op het strand

Uw vrijgezellenfeest bij 4Beachevents, hoe ziet het er uit?

Om 13:30 uur ontvangen we jullie bij ons paviljoen op het strand, de koffie en thee staan klaar. Wanneer jullie bijgepraat zijn en klaar zijn voor wat actie gaan we omkleden zodat we om 14:00 uur kunnen starten met het vrijgezellenfeest. De ene helft van jullie team begint met powerkiten terwijl de andere helft het wetsuit aantrekt en het water in springt voor het SUPpen. Om 15:30 uur wisselen we van activiteit. Als iedereen rond 17:00 uur moe en voldaan neerploft op het strand, starten we de barbecue op en gaan we lekker wat eten klaarmaken! Uiteraard staat het bier dan al koud te wachten. 
* Al deze tijden en activiteiten zijn voorbeelden en we kunnen dit programma aanpassen aan jullie planning en ideeën.

Klaar voor een onvergetelijke dag op het strand met jullie vrijgezellenfeest?

De locatie van jullie vrijgezellenfeest bij 4Beachevents

4Beach Events heeft een groot watersportcentrum genaamd Sports at Sea welke van alle gemakken voorzien is, sanitaire voorzieningen, loungeruimte, een kantine en ontspannen sfeer die elke dag tot jullie beschikking is.

Makkelijk te bereiken via de A9 vanuit Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats in de duinen. 

vrijgezellenfeest organiseren op het strand