Vrijgezellenfeest - SUPPEN

Van mooi vlak water tot flinke golven, SUPPEN kan bijna altijd!

Lekker golven pakken, stukken peddelen langs de Noordzee kust om het eens van de andere kant te bekijken of met een groep vrienden een challenge maken wie er als eerste die golf pakt of het snelste bij de boei is met zijn supboard!

Niet onbelangrijk, misschien wel de meest intensieve workout voor je lichaam, welke spier gebruik je niet, je core draait overuren vanwege het balanceren en je armen zijn na anderhalf uur een maatje groter!

Denk jij dat je wel even op de SUP springt en weg vaart bij je vrienden? Begin maar even rustig op je knieën dan kun je daarna proberen op te staan.

Duidelijke uitleg vooraf

We beginnen de clinic met een uitleg over de boards, peddel en houding op het board. Jullie trekken indien gewenst een wetsuit aan en als iedereen klaar is duiken we de Noordzee in om te gaan suppen. Wie staat als eerst op het board en vaart weg bij de groep?

Omdat je met Suppen goed dicht bij elkaar kunt blijven en toch lekker actief bezig bent is dit de ideale activiteit voor op een vrijgezellenfeest.

WAT IS SUPPEN?

Van oorsprong is de sport in Hawaii ontstaan. Rond 1960 bedachten een aantal beachboys op Hawaï een goede manier om foto’s te kunnen maken van toeristen in het water; ze gingen op hun surfboards staan en gebruikten een lange peddel om zichzelf op het water voort te bewegen. Ook de surf-instructeurs gebruiken deze techniek om hun cursisten beter in de gaten te houden en instructies te kunnen geven.

Door je core spieren aan te spannen en je concentratie op de horizon te houden zul je zien dat het niet heel lang duurt voordat jij de hele kust af gaat of lekker de golven aan het trotseren bent.

En na het suppen?

Als jullie klaar zijn met suppen kunnen jullie gebruik maken van onze kleedkamers en warme douches om je klaar te maken voor het diner of een drankje. 

bedrijfsuitje suppen
bedrijfsuitje suppen castricum
Groep:6 tot 20
Duur:1,5 uur
Inbegrepen:SUP, peddel, wetsuit en instructeur
Kosten:Vanaf €19,95 per persoon

Andere ideeën voor je vrijgezellenfeest