bedrijfsuitje - Expeditie robinson

Een bedrijfsuitje Expeditie Robinson, de gaafste proeven volbrengen!

Een bedrijfsuitje waarbij het echt aan komt op teamwork? Kies dan voor Expeditie Robinson op het strand van Castricum aan Zee. 
Wie kent het niet? Een van de best bekeken en meest besproken televisieprogramma’s van de afgelopen jaren. En nu kun je het zelf ervaren met jouw eigen team! 
We verdelen de groep in teams, met jouw eigen team ga je proberen de proeven zo goed en zo snel mogelijk te doorlopen. Hier en daar wat overleg kan geen kwaad, samen sta je sterk en zonder hulp van je team gaan de proeven niet slagen.

Per proef legt de spelleider van 4Beach Events uit wat de bedoeling is en waar op te letten. Zodra elk team er klaar voor is starten we de tijd en mogen jullie alles geven. Bij het bedrijfsuitje Expeditie Robinson gaat het niet alleen maar om kracht, goed nadenken en logisch naar een spel kijken kan de oplossing bieden. 

Een aantal voorbeeldproeven zijn:

  • Vuur maken
  • Rekenproef
  • A-frame lopen
  • Puzzel oplossen
  • Regengoot van Bamboe maken
    Of bijvoorbeeld;
  • Toren bouwen

Kortom een echt onvergetelijk bedrijfsuitje voor jong en oud.

Graag wat extra leiderschap in het spel brengen? Per proef kiezen we een teamleider die de leiding zal gaan nemen. Aan het eind van het spel bepalen we via een algemene eilandraad wie de beste leider is geweest tijdens het bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson
Expeditie Robinson tijdens een bedrijfsuitje
Groep: 10 tot 50
Duur: 1,5 – 2 uur
Inbegrepen: Materiaal en begeleiding
Kosten: Vanaf €29,95 per persoon
proeven spelen tijdens het expeditie robinson bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje Expeditie Robinson heeft het allemaal!

Expeditie Robinson is zo veel meer dan een spel, zodra het startsein gegeven wordt is elke deelnemer van elk team zo fanatiek dat het lastig is om gefocust te blijven tijdens de proeven. 

Het gaat er bij een bedrijfsuitje Expeditie Robinson echt om dat je samenwerkt met jouw team, doe je dit niet, dan kan het nog wel eens een tegenvallende uitslag opleveren. Veel proeven draaien om samenwerking en doorzettingsvermogen, “samen de eindstreep halen”. 

Of het nu gaat om een evenwichtsproef of puzzelproef, er zit altijd een element in het spel waar jij goed in bent. Help elkaar en motiveer jouw team om net dat stapje extra te zetten.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje op het strand

Expeditie Robinson zoals we het kennen van de TV is natuurlijk altijd op tropische locaties en prachtige stranden, maar vergeet niet hoe mooi onze Noord-Hollandse stranden zijn! Kom bij ons langs op het strand van Castricum aan Zee en wij zorgen er voor dat het een onvergetelijk avontuur gaat worden.

We nemen jullie mee in deze Expeditie, zijn jullie klaar om alles te geven en vooral heel veel lol te hebben?

 

Andere ideeën voor je bedrijfsuitje